• Inkoon keskusta on sopivan kokoinen vierailijoita ajatellen. Ohjeeksi riittää, että käänny kantatieltä ja aja suoraan, kunnes olet perillä. Christina Bäckström, Laserhuset
inga 01
inga 02
inga 03

Inkoo keskusta

Inkoon kirkonkylä sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä aivan meren äärellä; tunnelma on pienimuotoinen ja viihtyisä. Kirkonkylällä asia kuin asia hoituu; täältä löytyy kirjasto, viihtyisiä kahviloita, lounaspaikkoja ja kuntosali. Kesäisin terassit houkuttelevat viettämään aikaa pienvenesataman ja kimaltelevan meren äärellä.

Kirkonkylän tunnelmaa vahvistaa keskellä kylää sijaitseva keskiaikainen harmaakivikirkko, joka on omistettu merenkulkijoiden suojeluspyhimykselle, Pyhälle Nikolaukselle. Kivenheiton päässä keskustan kaupoista sijaitsevat Inkoon kotiseutumuseon Gammelgårdenin viehättävät punamullatut rakennukset. Lähistöltä löytyy myös hieno koirapuisto, sekä kuntoilupuisto kaiken ikäisille.

Kirkonkylän lisäksi Inkoo muodostuu monesta mielenkiintoisesta vahvan ominaislaadun omaavasta kylästä. Kylät sijaitsevat neljällä ilmansuunnalla, joten valmistaudu tutkimusretkeen!

Tarina
Navetan karamellitehtaasta tuli välitön suosikki

Paikallisesti tuotetut inkoolaiset karamellit ovat olleet suurmenestys. Herkullisten karamellien makuvaihtoehtoina ovat intiaanisalmiakki, sitruuna, appelsiini ja piparminttu; makeiset ovat otettu vastaan ylpeydellä läntisellä Uudellamaalla. Nyt Caramilla-yrityksellä on valinnan paikka; säilyttääkö pienimuotoisuus vai lähteäkö koko maan valloitukseen?

Slider
Inspiraatiota & uutisia! Tapaamme luovia uudistajia, paikallisia profiileja ja erilaisia toimijoita. Lisäksi trendejä ja paikallisia uutuuksia.
Artikkeli
Lill-Bredsin tilan nuoret kehittäjät
Slider
Mitä Place2Go tarjoaa ja miksi siitä on minulle hyötyä?
Slider